RVS

RVS is een ongekend populair materiaal dat breed toe te passen is. Als bedrijfsnaambord is het dan ook niet meer weg te denken. Het is ook niet vreemd dat bedrijven graag een naambord van rvs hebben. Het heeft een hele herkenbare geborstelde uitstraling en is bovendien er mooi om te zien.

Bij onze rvs naamborden voor bedrijven wordt de opdruk standaard in kleur gedrukt. Hierdoor is vrijwel ieder ontwerp aan te brengen. Het maakt niet uit of het gaat om het logo van een bedrijf, afbeelding of een tekst. Omdat rvs grijs van kleur is wordt er bij het aanbrengen van een print ook gewerkt met de kleur wit. Door eerst een witte laag inkt aan te brengen kunnen we garanderen dat de kleuren op het naambord goed naar voren komen.

We vinden dat een bedrijfsnaambord van rvs mooi moet worden afgewerkt. Er wordt daarom een set rvs afstandhouders meegeleverd. Deze set zorgt voor een verzorgde afwerking en dat het naambord stevig tegen aan de muur hangt.

Met een bedrijfsnaambord van rvs haal je iets moois in huis (of kantoor). We zorgen voor een vlijmscherpe opdruk van je logo of ander ontwerp.

Powered by PitchPrint