Aluminium Dibond

Aluminium is een veelzijdig materiaal waar werkelijk alles van gemaakt kan worden. Zo is Aluminium Dibond perfect om te gebruiken als bedrijfsnaambord. Omdat de opdruk in kleur wordt gedrukt is het ideaal voor het drukken van een logo, teksten of afbeeldingen.

We maken gebruik van het type Dibond aluminium rvs look. Het is een materiaal dat bestaat uit een harde kunststof kern met een zilverkleurige Aluminium laag aan de buitenzijde. Door de geborstelde toplaag heeft het een vergelijkbare uitstraling als rvs. Een bedrijfsnaambord van Dibond aluminium rvs look heeft ook als eigenschap dat het bijzonder sterk maar toch licht van gewicht is.

Bedrijven willen vaak een logo op het naambord laten drukken. Het is dan ook van groot belang dat de kleuren van het bedrijfslogo goed naar voren komen. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de kleuren. Zo wordt er standaard eerst een witte laag gedrukt op de plaats waar de opdruk wordt gedrukt. Hierdoor heeft de zilverkleurige toplaag van het aluminium geen invloed op de kleuren.

We leveren deze bedrijfsnaamborden van Aluminium met een set luxe afstandhouders. Een set bestaat uit 4 rvs afstandhouders die zorgen voor een afstand tussen het naambord en de gevel. Naast een stevige montage zorgt dit ook voor een mooie en verzorgde afwerking.

Powered by PitchPrint