Plexiglas

Misschien is het wel een van de meest gebruikte materialen als het gaat om een naambord voor bedrijven. Plexiglas is bij uitstek geschikt om te bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of in de huisstijl van je bedrijf. En om niet te vergeten heeft plexiglas een hele gave maar bovenal verzorgde uitstraling.


Bij plexiglas naamborden wordt de opdruk altijd full color bedrukt. Naast kleur is het bij deze naamborden ook mogelijk om wit te drukken. Wanneer er wit in de opdruk voorkomt kan deze kleur worden gedrukt. We gebruiken wit ook om een extra laag achter de opdruk aan te brengen. Hierdoor is de opdruk minder transparant en zijn kleuren krachtiger.


Om te zorgen dat je ontwerp goed wordt weergegeven heb je keus om plexiglas te voorzien van een witte deklaag. Hierdoor kan je niet meer door het plexiglas heen kijken maar is de opdruk beter leesbaar op bijvoorbeeld een gekleurde muur.


Natuurlijk leveren we ook bevestigingsmateriaal mee. Met name bij een bedrijfsnaambord van plexiglas is het niet mooi om deze direct tegen de gevel te bevestigen. Zelf vinden we het er mooier wanneer er een beetje afstand tussen het naambord en de gevel zit. Om dit te realiseren leveren we een set afstandhouders van rvs mee.


Met een bedrijfsnaambord van plexiglas zit je dus zeker goed wanneer het gaat om een naambord voor je bedrijf.

Powered by PitchPrint