Plexiglas met aluminium

We zijn gek op naamborden plexiglas en van aluminium. Beide materialen zorgen altijd voor een naambord met een representatieve uitstraling. Het idee om een bedrijfsnaambord te bedenken waarbij deze materialen worden gecombineerd was dan ook snel geboren.

Om dit samengestelde bedrijfsnaambord te maken gebruiken we als voorplaat plexiglas met een dikte van 5 mm. Hier wordt de opdruk aan de achterzijde in kleur gedrukt. De onbedrukte delen blijven transparant zodat je hier doorheen kan kijken. Om te zorgen dat de kleuren van je logo van je bedrijf of andere opdruk goed uit te laten komen printen we er ook een laag wit achter. Deze laag wit is overigens niet zichtbaar vanaf de voorkant van het naambord.

Achter de plexiglas voorplaat komt een dibond rvs look achterplaat met een dikte van 3 mm. Deze plaat heeft een mooie toplaag met een geborstelde structuur die zilver van kleur is. Er wordt op deze dibond plaat geen opdruk aangebracht.

De plexiglas voorplaat en dibond achterplaat worden met elkaar verbonden met mooie rvs afstandhouders. Zo ontstaat er een ruimte van 1,5 cm tussen de platen en vormt het geheel een mooi bedrijfsnaambord. We leveren een set van vier afstandhouders voor in iedere hoek van het naambord. Naast een verzorgde afwerking zorgen de afstandhouders voor een eenvoudige en stevige montage.

Het beste resultaat wordt behaald wanneer er een logo van zo goed mogelijke kwaliteit wordt aangeleverd. We ontvangen daarom bij voorkeur een een vector bestand.

Powered by PitchPrint